Home / Referenties / Verbouwing woning H.I.Ambacht

Verbouwing woning H.I.Ambacht

Guido heeft voor ons,als onderdeel van een grotere klus,de zwaar verouderde badkamer van ons nieuwe huis omgetoverd tot een eenvoudig verblijf met een heerlijk ruime inloopdouche.Het geheel is super netjes afgewerkt waardoor de badkamer een luxe uitstraling heeft gekregen. Guido mag zich met recht een badkamer specialist noemen.Hij weet waar hij over praat en heeft ons gaandeweg goed geadviseerd. Ook was Guido niet te beroerd vele kleine extra werkzaamheden te verrichten die zich tijdens de renovatie van het huis voordeden. Omdat wij zelf klussers zijn met twee linker handen,was het bovendien prettig steeds iemand in de buurt te hebben als vraagbaak.

Onderdeel van de totaalklus was ook de renovatie van de toilet,vervanging en isoleren van de plafonds van de gehele beneden en boven verdieping,verplaatsen van de keuken ingang en monteren van een nieuw hardhouten kozijn met dubbelglas.

Wij kijken terug op een prettige samenwerking en zouden Guido zeker aanraden bij anderen die een badkamer of toilet willen verbouwen !

Fam.Johnson-Verkleij H.I.Ambacht

Kenmerken

Bouwactiviteit: Renovatie of uitbreiding
Bouwstadium: Opgeleverd
Bouwtype: Woningbouw / huisvesting
Bouwrol: Hoofdaannemer
Bouwsom: Overige / onbekend

Top