Home / Over ons

Over ons

De badkamerspecialist, TKS van Helden totaal klusbedrijf

Klussen met oog voor detail

Welkom op de website van TKS van Helden de badkamerspecialist, TKS is een totaal klusbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het verbouwen van complete woningen.

Wij zijn sinds 20 jaar gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers, toilet en sanitaire ruimtes. Wij leveren uitsluitend vakwerk en staan voor kwaliteit! Omdat wij alles in eigen beheer voor u uit kunnen voeren heeft u maar 1 aanspreekpunt, en heeft u het voordeel dat alle werkzaamheden aansluitend worden uitgevoerd zonder enige vertraging.

Voor het leveren van uw complete badkamer, sanitair en tegels bent u bij TKS aan het juiste adres!

Vanzelfsprekend adviseren wij u over de indeling van uw badkamer, toilet of sanitaire ruimte, dit wordt netjes voor u uitgewerkt in een 3D tekening zodat een goed beeld krijgt van de nieuwe situatie. Het is tijdens de verbouwing van uw badkamer mogelijk dat u gebruik maakt van een nooddouche cabine zodat u thuis op bv de zolder kunt blijven douchen dat is voor u wel zo prettig.

Ook voor het herstellen van lekkages inclusief compleet herstellen van tegelwerk etc bent u bij ons aan het juiste adres, binnen 24 uur plaatsen wij een nooddouche zodat u daar in uw woning gebruik van kunt maken en zullen wij z.s.m aan de herstelwerkzaamheden gaan beginnen.

Heeft u (ver-)bouwplannen of bent u toe aan een nieuwe badkamer of toiletruimte ?

Neem dan contact met ons op voor een goed advies of een vrijblijvende offerte.

TKS klust met oog voor detail en natuurlijk met 12 maanden garantie op het geleverde werk!

Top