Home / Referenties / Verbouwing gehele woning

Verbouwing gehele woning

Voor de verbouwing van ons jaren 30 huis gingen wij op zoek naar een klusbedrijf dat samen met ons dit project tot een goed einde zou kunnen brengen. Het was voor ons erg belangrijk niet alleen een deskundig bedrijf te vinden,maar ook een bedrijf dat met ons meedacht. Toen Guido van TKS van Helden bij ons langs kwam voor het opnemen van de werkzaamheden voor een offerte hadden wij al een aantal bedrijven over de vloer gehad.

Door het mooie werk op zijn website waren wij erg benieuwd naar zijn aanpak en al direct tijdens de ronde door het huis viel ons op dat Guido professioneel en betrokken te werk gaat.
Daar waar andere bedrijven binnen de kortste keren weer buiten stonden nam Guido per ruimte de tijd om goed te kijken en te luisteren naar onze vragen en wensen.Al snel werd duidelijk dat Guido onze man was en daar hebben wij geen moment spijt van gekregen.

Guido heeft ons huis van top tot teen aangepakt: de zolder geheel verbouwd,nieuwe badkamer,een extra toilet gerealiseerd op de eerste verdieping,een nieuwe keuken geplaatst,toilet beneden geheel verbouwd, de gehele gang betegeld,alle elektra vervangen,gas,water en afvoerleidingen vervangen,nieuwe radiatoren geleverd en gemonteerd,alle wanden en plafonds gestuct,de wanden behangen met glasvlies behang en laminaat vloeren gelegd.Zelfs de tuin is door Guido geheel conform onze wensen aangepakt. Ook is het buitenwerk door een door Guido geregelde schilder geschilderd.


Guido ging daarbij altijd adequaat te werk.Al tijdens het opnemen van de offerte voorzag Guido dat ons sterk verouderde huis toe was aan een ingrijpende modernisering.In overleg heeft hij een plan opgesteld en in praktijk gebracht.Wij hadden daarnaast op advies van Guido rekening gehouden met wat geborgen gebreken, maar waren aangenaam verrast door de manier waarop Guido deze telkens efficiënt en binnen het beschikbare budget wist op te lossen. Guido kiest daarbij niet voor de gemakkelijkste oplossing maar gaat voor kwaliteit en duurzaamheid,met televisie programma,s Als S.O.S verbouwing ! zou u er bijna niet meer in willen geloven maar uit ervaring weten wij dat u bij Guido voor werkelijk al uw verbouwingsplannen aan het juiste adres bent. Dankzij Guido´s inspanning en inzet genieten wij zoals te zien is op de foto´s van ons heerlijk strak afgewerkte huis.

Martijn en Andrea Dordrecht

Kenmerken

Bouwactiviteit: Renovatie of uitbreiding
Bouwstadium: Opgeleverd
Bouwtype: Woningbouw / huisvesting
Bouwrol: Hoofdaannemer
Bouwsom: Overige / onbekend

Top