Home / Referenties / Verbouwing badkamer met toilet H.I. Ambacht

Verbouwing badkamer met toilet H.I. Ambacht

Via de overburen waar TKS van Helden de badkamer en toilet aan het verbouwen was,ben ik in contact gekomen met Guido.Ik had het eindresultaat van de overburen al bewonderd en ik wist meteen Guido mag mijn badkamer geheel verbouwen.Ik heb daarop contact opgenomen met Guido,hij heeft samen met mij een logische indeling van de badkamer geschetst en daarvoor een duidelijke offerte samengesteld. Het plan was gemaakt dus nu was het tijd voor de verbouwing,als eerste begon Guido met het afdekken van de vloer in de woonkamer met een soort loper van dunnen vloerbedekking zodat de vloer niet zou beschadigen tijdens het verbouwen.


Hierna werd de badkamer geheel gesloopt,toen alles weer was opgebouwd hebben we samen gekeken hoe het tegelwerk het mooiste uit zou komen,dit vond ik erg prettig omdat Guido daar veel meer kijk op heeft. De verbouwing is geheel volgens plan verlopen en ik ben nog steeds heel tevreden over het eind resultaat. Ik kan Guido daarom bij iedereen aanbevelen.Bij Guido bent u aan het goede adres !

Guido bedankt voor de schitterende badkamer !

Mevr.Korsten H.I.Ambacht

Kenmerken

Bouwactiviteit: Renovatie of uitbreiding
Bouwstadium: Opgeleverd
Bouwtype: Woningbouw / huisvesting
Bouwrol: Hoofdaannemer
Bouwsom: Overige / onbekend

Top